Uhapšen muškarac u Gospiću osumnjičen za pokušaj ubistva supruge i njenog prijatelja! Posle zločina pobegao, poterala trajala satima

23.08.2022

09:21

0

Evo gde se skrivao pomahnitali muškarac

Uhapšen muškarac u Gospiću osumnjičen za pokušaj ubistva supruge i njenog prijatelja! Posle zločina pobegao, poterala trajala satima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Muškarac (36) koji je u ponedeljak izbo ženu i mladića, zatim pobegao, uhapšen je i odveden u službene prostorije policije tokom večeri. Osim same istrage napada, počela je i istraga o propustima prema osumnjičenom.

Naime, muškarac je prošle nedelje, kada je uhapšen zbog dva kaznena dela prema supruzi, protivpravnog oduzimanja slobode i pretnje ubistvom, pušten samo s merama opreza približavanja.

Županijska državna tužiteljka u Karlovcu, Vera Magdić Bižanović, za Jutarnji list je potvrdila kako je od Opštinskog državnog tužilaštva u Gospiću zatraženo hitno saopštenje o postupanju "u kaznenom predmetu koji je, prema pisanju više portala, prethodio jučerašnjem događaju". 

Nakon što je muškarac pušten uz mere opreza, a zbog kojih je morao da se iseli iz zajedničkog doma, u ponedeljak je oko 17 sati upao u kuću i nožem izbo suprugu (27) i 21-godišnjaka kog je tamo zatekao.

Žrtve su s teškim i po život opasnim povredama prevezene u bolnicu, a muškarac je pobegao. Policija ga je u večernjim satima pronašla zabarikadiranog u jednoj kući kraj Gospića. Predao se policiji oko 22 sata.

Oboje imaju vrlo teške i po život opasne povrede. Supruga je sinoć operisana u Opšoj bolnici Gospić. Operacija je trajala nekoliko sati.

- Teško povređeni muškarac je zbrinut, ali je zbog težine povreda prevezen u zadarsku bolnicu - rekla je direktorka Opšte bolnice Gospić, Sanda Čubelić, za Dnevnik.hr i dodala da oboje imaju višestruke ubodne, vrlo teške i za život opasne povrede. 

- Muškarac je imao ubodne rane u predelu grdui, a žena u predelu stomaka - rekla je Čubelić. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike