Kolege i komšije otkrivaju detalje o ubici sa Cetinja: Nešto se događalo u poslednje vreme, nije razgovarao ni sa kim! (FOTO)

13.08.2022

11:31

0

Poslednjih nekoliko meseci bio izuzetno povučen - kažu kolege i komšije

Kolege i komšije otkrivaju detalje o ubici sa Cetinja: Nešto se događalo u poslednje vreme, nije razgovarao ni sa kim! (FOTO)
profimedia-0713670641aaaa copy - Copyright Profimedia/Privatna arhiva

Vuk Borilović je nekoliko dana pre tragičnog događaja na Cetinju u kojem je ubio 11 ljudi, suprugu i četvoro dece odvezao u jedan grad na Crnogorskom primorju, da bi se potom vratio u rodni grad.

Očito je u svojoj glavi Borilović - mirni i povučeni radnik Nacionalnog parka "Lovćen", kako ga opisuju kolege - već osmislio zločinački plan.

Njegove kolege pričale su da je poslednjih nekoliko meseci bio izuzetno povučen, da je malo sa kime razgovarao na poslu.

Prema informacijama crnogorskih medija, nakon razgovora sa ljudima iz naselja Medovina, Borilović je bio u poslednje vreme izuzetno podozriv, nepoverljiv prema komšijama sa kojima godinama živi, pokazivao je i neke znake paranoičnog ponašanja, ali ipak niko nije mogao da nasluti što će se 12. avgusta desiti u crnogorskoj prestonici.

Komšijama se nije mnogo obraćao niti sa njima razgovarao.

Privatna arhiva
 

Vuk Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

- On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Mnogo nam je teško, ne možemo da verujemo da je ovo uradio - izjavio je juče jedan Cetinjanin.

Šta je nateralo Vuka da lovačkom puškom ubije najpre ženu, a potom i celu porodicu, kao i ljude koji su se tu zatekli,  još uvek nije poznato i to će se utvrditi opsežnom policijskom istragom.

Bonus video

rina.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pobjeda

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike