Drama u Brčkom! Muškarac kroz grad šetao sa automatskom puškom, ulazio u kafiće i tražio jednog čoveka (VIDEO)

05.08.2022

10:35

0

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i oduzeto mu je oružje, kao i municija

Drama u Brčkom! Muškarac kroz grad šetao sa automatskom puškom, ulazio u kafiće i tražio jednog čoveka (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Policija u Brčkom uhapsila je muškarca G.S. (47), koji je u četvrtak uveče šetao kroz grad sa automatskom puškom, objavila je brčanska policija.

Kako je navedeno iz Policije Brčko distrikta, njihovi službenici su sinoć oko 20 sati primili više prijava da se u Ulici Bosne Srebrene ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru grada nalazi nepoznata muška osoba koja je sa puškom u ruci ušla u ugostiteljski objekat i tražila određenu osobu. Nakon što je nije pronašao udaljio se u pravcu gradskog parka.

 

 

O navedenom događaju su odmah upoznati svi policijski službenici na terenu, izvršene potrebne provere i prikupljene informacije o izvršiocu, koji je u veoma kratkom roku pronađen i lišen slobode.

Na mestu događaja izvršen je uviđaj te su pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta preduzete druge radnje dokazivanja tokom kojih je pronađena automatska puška i pripadajuća municija, kao i utvrđen verovatni motiv postupanja izvršioca.

Preduzetim istražnim radnjama utvrđeno je da postoji osnov sumnje da je počinjeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike