Ovo je fašizam: Jezive pretnje Marku Kovačeviću! (VIDEO)

14.07.2022

12:44

0

Kovačeviću gotov si! Kunem ti se u sve moje živo i mrtvo, pretila je izvesna Danka Veselinović Perović

Ovo je fašizam: Jezive pretnje Marku Kovačeviću! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube, Radio Televizija Budva

Jučerašnji incidenti u Nikšiću su još jedan pokazatelj da se u Crnoj Gori rađa fašizam pod okriljem antifašizma. Interesantno je da su najveći fašisti upravo oni koji za sebe kažu da su najveći antifašisti, što su "komite" svojim jučerašnjim postupcima u Nikšiću još jednom pokazali prenosi Borba.me.

Naime, ovaj portal se oglasio povodom scena koje su viđene juče i reči koje su upućene srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, čini se da je fašizam čak i preblaga reč, već se radi o šovinizmu i otvorenoj mržnji u njihovim najčistijim oblicima.

Izvesna Danka Veselin Perović, kako joj stoji na Fejsbuku, koja je, na osnovu snimka, bila učesnica jučerašnjeg napada komita na policiju, pretila je i vređala gradonačelnika Nikšića – Marka Kovačevića.

Naime, žena se nije ustručavala da uputi najžešće pretnje i uvrede Kovačeviću, ali je takođe i najbolji pokazatelj šta šovinisti žele Srbima, a jučerašnji incident iz Nikšića je to samo potvrdio, prenosi Borba.me.

- Za Srbe u Crnoj Gori mesta nema. Međutim, tu su se prevarili. Srbi su napravili ovu državu, dok je Srba biće i Crne Gore, jer za razliku od nekih kojima je džep draži od Crne Gore, za Srbe je Crna Gora draža od džepa. Na kraju krajeva, to je bezbroj puta i dokazano.

 

- Kovačeviću gotov si! Kunem ti se u sve moje živo i mrtvo!  Kunem ti se Bogom! Kovačeviću, znam te iz pelena, j****u ti sve živo i mrtvo, to ti se kunem! Jesi me čuo!? Nećeš se smeti pojaviti ispred mene. Možeš ispred svojih sugrađana koji ti se ulizuju u d**e, a ti Daki Davidoviću i ostalima. Jesi li me čuo Kovačeviću!? Zapamtićeš me, kunem ti se u sve moje živo i mrtvo! Išamaraću te na sred trga i biće snimljeno, ja ti se kunem! Sramoto! Brukaš majku pokojnu p***a ti materina, g***o jedno. Sramoto! Ovo je ljudi sramota - vikala je žena sa snimka.

Ostaje nada da će nadležni organi procesuirati ovakve ispade fašizma, antisrpskog šovinizma i pretnji, jer ljudima koji propagiraju fašizam nije mesto da se slobodno šetaju gradovima Crne Gore, među građanima koje bi, da mogu, sutra odavde oterali, što su i više puta najavljivali, zaključuje portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Borba.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike