Nastavnik fizičkog dodirivao učenicu (15): Meštani Dervente u šoku, tužilaštvo naredilo da se sprovede istraga!

14.06.2022

09:26

0

Ovaj šokantni slučaj otkriven je krajem februara ove godine

Nastavnik fizičkog dodirivao učenicu (15): Meštani Dervente u šoku, tužilaštvo naredilo da se sprovede istraga!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Ž. N. iz Dervente zbog krivičnog dela obljuba deteta mlađeg od 15 godina, i istraga u predmetnom slučaju je u toku, rekli su u Okružnom tužilaštvu Doboj.

Dodali su da se prikupljaju dokazi i proveravaju navodi prijave o fizičkom sukobu oca oštećene i osumnjičenog, koji su tom prilikom zadobili telesne povrede.

Ovaj šokantni slučaj otkriven je krajem februara ove godine kada je policiji prijavljeno da je nastavnik fizičkog vaspitanja dodirivao učenicu po intimnim delovima tela. Osumnjičeni je navodno devojčicu uznemiravao sedmicu pre otkrića slučaja, a nezvanično, devojčica se žalila da je nastavnik dodirivao po grudima i zadnjici.

Izvor blizak istrazi je ispričao da je devojčica to roditeljima prijavila, nakon čega je otac odmah otišao da pronađe nastavnika. Prema nezvaničnim informacijama, kada ga je pronašao, ljutiti otac pretukao je nastavnika i povredio ga. I ovaj slučaj je prijavljen policiji.

Ceo slučaj seksualnog uznemiravanja devojčice prijavljen je i Centru za socijalni rad u Derventi koji je takođe alarmirao policiju, nakon čega je i pokrenuta opsežna istraga. Policija je navodno saslušala i devojčicu u prisustvu psihologa. Nakon saznanja i prijave nastavnik je otišao na bolovanje. Meštani Osinje nakon otkrića ovog slučaja u šoku su kazali da su uznemireni zbog svega.

- Čuo sam da je devojčica rekla da je dirao nastavnik i ostao sam šokiran. Moja ćerka je takođe išla u tu školu. Da se njoj desilo nešto slično i ja bih postupio kao otac ove devojčice - istakao je meštanin, koji je želeo da ostane anoniman.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Glas Srpske

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike