Milan Knežević postao hit na intenetu: Turisti iz EU dođu biciklom, nose vodu i sendviče i tražimo ih helikopterima (VIDEO)

29.05.2022

19:02

0

Autor: 24sedam

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) je ima zanimljivo izlaganje u Skupštini Crne Gore u kom je izneo niz tvrdnji u vezi sa turizmom ove zemlje

Milan Knežević postao hit na intenetu: Turisti iz EU dođu biciklom, nose vodu i sendviče i tražimo ih helikopterima (VIDEO)
Milan Knežević - Copyright Printscreen/YouTube/ Skupština Crne Gore

Funkcioner Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, imao je zanimljivo izlaganje u Skupštini Crne Gore u kom je izneo niz tvrdnji u vezi sa turizmom ove zemlje, a tiču i turista koji dolaze u ovu zemlju iz zapadne Evrope.

On je Komentarisao trenutnu ratnu situaciju između Rusije i Ukrajine i upitao na osnovu čega će Crna Gora ostvariti najavljeni profit od milijardu evra od turizma ove godine.

– Jedan od kolega je rekao da očekuje milijardu evra investicija, odnosno od turizma ove godine. Kako? Kako kad sutra Draginja Vuksanović planira da ovde u sred Skupštine da uhapsi Vladimira Putina? Kako kad SDP sutra planira da odredi jednu delegaciju koja će da upozori Rusiju, ukoliko ne izađe iz Ukrajine, da će ona poslati 40 vojnika da se završi posao. Ko će nama da dođe na primorje? – upitao je Knežević i dodao:

– Nema Rusa, nažalost nema Ukrajinaca, a ovi koji nam dolaze iz zapadne Evrope uglavnom dođu peške ili biciklima. I svi vole da vide onaj kanjon Nevidio i svi se izgube tamo. I onda moramo da dignemo helikoptere da ih traže, a svako podizanje je 50 hiljada evra. A oni dođu sa onim rančevima, ponesu vodu, sendviče, sve što im je potrebno, a u Crnoj Gori ne potroše ništa. I još ih tražimo helikopterima… Ja bih voleo da mi neko objasni od čega ćemo mi da živimo od ove godine? – naveo je Knežević.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike