Nezapamćeno nevreme u Pljevljima: Grad veličine lešnika se slivao niz ulice, uništene sadnice, ulice obelele(FOTO/VIDEO)

28.05.2022

15:52

0

Autor: 24sedam

Jak grad u popodnevnim časovima pogodio je opštinu Pljevlja, a jaka kiša i grad veličine lešnika praćeni grmljavinom, trajali su neprekidno oko pola sata

Nezapamćeno nevreme u Pljevljima: Grad veličine lešnika se slivao niz ulice, uništene sadnice, ulice obelele(FOTO/VIDEO)
1651082827_topola-grad-pogodio-topolu-fotorina4 - Copyright RINA

Nevreme koje je najavljeno pogodilo je i Crnu Goru. Jak grad u popodnevnim časovima pogodio je opštinu Pljevlja, a jaka kiša i grad veličine lešnika praćeni grmljavinom, trajali su neprekidno oko pola sata.

Grad je uništio voćke, kao i tek izniklo povrće.

U naselju Moćevac u Boračkoj ulici, preko puta OŠ “Salko Aljković” šoder pomešan sa vodom, kojim već se već godinu popunjavaju udarne rupe, a već treću godinu stoji raskopan trotoar, poplavio je jednu kuću.

 

https://www.instagram.com/p/CeGmsL_DaGXV0zt9oUIheZSEZGUriES487x3PI0/

 

U Pljevljima odavno nije upamćeno da je vladalo ovako veliko nevreme i sa ovolikom količinom grada, koji je obeleo gradske ulice.

Meteorološke stanice širom Balkana od juče najavljuju za vikend. Hrvatska i Srbija su već u jutarnjim satima u ponekim predjelima bile zahvaćene ovom olujom.

Prema najavi meteorologa danas će biti promenljivo sa mogućim nepogodama u severnim i centralnim predelima.

 

Za sutra je izdat narandžasti meteoalarm.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike