Krivokapić i Abazović idu na saslušanje zbog pola tona droge

21.01.2022

15:41

0

Reč je o kokainu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije "Voli"

Krivokapić i Abazović idu na saslušanje zbog pola tona droge
Dritan Abazović, Zdravko Krivokapić, Profimedia

Odbor za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore odlučio je danas da sasluša premijera Zdravka Krivokapića, potpredsednika vlade Dritana Abazovića i čelne ljude policije, tužilaštva i ANB-a u vezi sa poslednjim slučajem zaplene oko 500 kilograma kokaina.

Odluka o kontrolnom saslušanju u vezi zaplene oko 500 kilograma kokaina doneta je jednoglasno.

Reč je o kokainu koji su 12. januara otkrili radnici kompanije "Voli" u kutijama banana i o tome obavestili policiju.

Ranije je iz Uprave prihoda i carina saopšteno da je brod, u kojem se nalazila pošiljka banana, uplovio u Luku Bar 2. januara.

Predsednik Odbora Milan Knežević saopštio je na sednici tog skupštinskog tela da bi, da su nadležni radili svoj posao, danas bio uhapšen Dragan Bokan, "po istom principu po kom je uhapšen Budimir Krstović", ili bi, kako je rekao, Krstović bio pušten da se brani sa slobode, preneo je portal RTCG.

Ako su članovi porodice Krstović, kako je rekao, nevini u zatvoru, oni bi takođe trebalo da budu pušteni da uz jemstvo dokazuju slobodu.

Inače, na sednici se otvorila i rasprava o aktuelnoj političkoj situaciji i odnosu Demokrata Alekse Bečić i URE Drigana Abazovića.

Verbalno su se obračunali Konatar i Milatović na temu ko je izdajnik, ko je pregovarao DPS Mila Đukanovića i ko samo čuva fotelju.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug