Draško Stanivuković plivao za Časni krst: Zadobio povredu, reagovala Hitna pomoć (FOTO/VIDEO)

19.01.2022

15:57

2

Autor: Marija Mitić

Gradonačelnik Banjaluke nije odneo pobedu, ali je ponosno pozirao sa ostalim učesnicima i pozdravio se i fotografisao sa svojim sugrađanima

Draško Stanivuković plivao za Časni krst: Zadobio povredu, reagovala Hitna pomoć (FOTO/VIDEO)
drasko2 - Copyright Instagram printscreen/draskostanivukovic

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković plivao je danas za Časni krst, na hrišćanski praznik Bogojavljenje.

Kao svaki običan građanin, Draško se našao među svojim sugrađanima danas u Banjaluci, pa se skinuo u šorts i zaplivao rekom Vrbas. Stanivuković nije odneo pobedu, ali je ponosno pozirao sa ostalim učesnicima kao i sa samim pobednikom i ove fotografije objavio na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Instagram printscreen/draskostanivukovic
Draško Stanivuković

- Čast je, nakon tri godine prijavljivanja, dobiti priliku plivati za Časni krst. Poseban je osećaj na današnji praznik ući zajedno sa ovim ljudima u naš Vrbas, pomoliti se Gospodu i zaplivati. Danas smo poslali poruku da je vera ono čemu istinski treba da budemo posvećeni i da je vera ono što nas okuplja, kako danas, tako i u godinama koje dolaze. Čestitam Tomislavu Bataru koji je ove godine prvi doplivao do Časnog krsta, ali i svima ostalima koji su skupili hrabrosti i zaplivali u ime Bogojavljenja. Bog se javi - napisao je Draško na svom Instagram profilu i svim vernicima čestitao praznik.

 

S obzirom da je Stanivuković političar, i da ga najčešće viđamo u odelu i ozbiljnim izdanjima, mnogi su ostali iznenađeni njegovim današnjim izgledom, u neformalnom izdanju i bez garderobe. 

Po završenom takmičenju, Draška su pozdravili mnogi sugrađani i stali da se sa njim fotografišu, dok je on svima srdačno izašao u susret.

Ipak, kako piše Srpskainfo, Stanivuković je doživeo manju povredu tokom plivanja, pa je tako navodno morala da reaguje i Hitna pomoć. 

– Gradonačelnik Banjaluke je zadobio lakše povrede stopala. Nakon što je zbrinut od strane medicinskih radnika, vratio se na ručak sa ostalim plivačima – rekli su njegovi saradnici.

 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je dospeo u žižu javnosti nakon navoda o njegovoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Tanjom Savić. Iako niko do njih dvoje ove navode nije potvrdio ali ni demantovao u javnosti, do medija su dospele njihove zajedničke slike, koje su samo podgrejale sumnje.

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike