"Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna"

19.01.2022

15:55

0

Bečić se obratio građanima CrneGore i poručio da nikada neće izdati narod kome služi

"Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna"
Aleksa Bečić Printskrin RTCG

U Crnoj Gori je prethodnih dana i nedelja na sceni najava klasičnogpokušaja ustavnog puča, gaženja najvišeg pravnog akta, izborne volje građana i svih postulata demokratije, poručio je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

Reagujući na inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, koju je podneo GP URA Dritana Abazovića sa delom opozicionih parlamentarnih partija, Bečić se obratio građanima i poručio da nikada neće izdati narod kome služi.

- GrađaniCrne Gore su 30. avgusta 2020. glasali za promenu, a ne za prevaru. Crna Gora glasala je za suštinske promene, odbacivanje loših i pogubnih praksi koje su trajale 30 godina, a čiji su nosioci bili DPS i njegovi sateliti, politički poslušnici, medijske sluge i mafijaški saradnici - napisao je Bečić na Fejsbuk profilu Demokratske Crne Gore, na čijem je čelu.

 

U opširnom saopštenju, Bečić je poručio da oni koji su se, kako je naveo, kleli da sa DPS-om Mila Ðukanovića neće ići u bilo kakve varijante, a samo mesec dana tvrdili da sa ovakvim DPS-om neće nikada imati bilo šta, nude takvom DPS-u da mu prinesu na tacni slobodarske glasove građana Crne Gore i da zajedno formiraju parlamentarnu većinu.

- Kada spojite političku prevaru, političko licemerstvo, politički nemoral, politički kukavičluk i političku izdaju dobijate veliku narodnu izdaju. Izdaju epskih razmera. Izdaju veka. Izdaju kakvu ne pamti Crna Gora - poručio je Bečić.

Ako, kako ističe, izdaja narodne volje dovede do toga da ponovo bude opozicioni poslanik, biće mu, kaže, čast da nastavi da predvodi nepokolebljivi i hrabri narod Crne Gore svih vera i nacija...

Podnosiocima inicijative je poručio:

"Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna".

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti