Maske su pale! Amerika gura Krivokapića u Milov zagrljaj

15.04.2021

18:03

0

Autor: M.Vu

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke,  se po ko zna koji put umešala u unutrašnja pitanja Crne Gore

Profimedia

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džudi Rajzing Rajnke,  se po ko zna koji put umešala u unutrašnja pitanja Crne Gore i sugerisala je Milu Đukanoviću, Zdravku Krivokapiću i Aleksi Bečiću da joj je drago što njih trojica sarađuju!

Ona je njima trojici poričila da i budućnosti očekuje da oni trojica sarađuju na njihovo i zadovoljstvo Crne Gore.

Naravno, svi su prećutali ovu poruku koja je usledila dan nakon Đukanovićeve najave da bi sa svima, osim sa DF-om mogao da sarađuje.

Pročitajte još:

-Bilo mi je jako drago kada sam ranije ove sedmice čula da su se tri predsednika – predsednik države, Vlade i Skupštine sastali u cilju pripreme za sastanak, za koji sam shvatila da će biti održan u petak. Pripremni sastanci su upravo ono šta predsednici u toku kohabitacije treba da rade, treba da detaljno diskutuju, da pripreme i održavaju sastanke i postignu dogovore. Tako izgleda kohabitacija – izazovna je, njihove politike su umešane, lične emocije, ali takođe deli se ista želja da ova zemlja, Crna Gora, ima svetlu budućnost i ja zaista verujem da tri predsednika dele taj stav. Ovo je divna, jaka zemlja, koja ima građane koji zaslužuju da budu prosperitetni i da žive u stabilnom, zdravom, produktivnom društvu. Ostavljam liderima da prate svoju savest, svoje vrednosti i da ujedine zemlju. Taj poziv za jedinstvo, ako se bude čuo od svih sa političke scene, osnažiće budućnost Crne Gore i tome se radujem -kaže američka ambasadorka.

Ovom izjavom, koju nisu komentarisali ni Đukanović ni Krivokapić, a ni Bečić, američka ambasadorka je jasno poručila da nema otklona od DPS politike i da ova Vlada nastavlja da ispunjava naloge američke administracije. Jasno je da SAD guraju, pre svega, Krivokapića u zagrljaj Đukanovića što izgleda obojici ne smeta, piše crnogorska “Borba”.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti