24SEDAM NOVI SAD Vučević nakon najave novih investicija: Mladi će dobiti šansu da ostvare svoje snove u našem gradu!

15.06.2021

08:22

0

Autor: 24sedam

Oni koji vode Grad dobijaju novi impuls da nastave dalje i da od voljenog grada naprave najbolje mesto za život u Srbiji

24SEDAM NOVI SAD Vučević nakon najave novih investicija: Mladi će dobiti šansu da ostvare svoje snove u našem gradu!
Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je najavio novu investiciju i istakao da će mladi u Novom Sadu dobiti šansu da ostvare svoje profesionalne snove, a oni koji vode Grad novi impuls da nastave dalje i da od voljenog grada naprave najbolje mesto za život u Srbiji.

– Imam nove sjajne vesti za naš grad, njegove inženjere i studente, i to posle današnjeg sastanka sa potpredsednicima Kontinentala gospodom Markusom Moelom i Fridrihom Romingerom – podelio je sa pratiocima na Instagramu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Objasnio je da je Kontinetal odlučio da otvori novu visokotehnološku jedinicu razvojno-istraživačkog(RI) centra, gde će se razvijati inovativna rešenja za displeje u enterijerima vozila.

– U njoj će se, po planu, zaposliti oko 200 novih inženjera – istakao je Vučević.

On je dodao da će ova jedinica biti u sklopu RI centra Kontinentala u Pupinovoj palati.

– Pored toga, s nestrpljenjem očekujemo veliku investiciju kod Kaća, gde će kompletno komunalno uređenje radne zone uraditi Grad, za šta je opredeljeno 850 miliona dinara, što sa dodatnih 116 miliona predviđenih za imovinska pitanja čini investiciju od fantastičnih milijardu dinara – naglasio je.

Pročitajte još:

– Ovako se privlače vrhunske investicije i poslodavci, mladi u Novom Sadu dobijaju šansu da ostvare svoje profesionalne snove, a mi novi impuls da nastavimo dalje i da od našeg voljenog grada napravimo najbolje mesto za život u Srbiji! – naveo je Vučević.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike