Prebijanje i ukidanje slobode kretanja: Propali političari i lažni ekolozi ponovo maltretirali građane (VIDEO)

11.12.2021

15:32

0

Autor: 24sedam

Građani već gube strpljenje kada je opoziciono maltretiranje u pitanju

Prebijanje i ukidanje slobode kretanja: Propali političari i lažni ekolozi ponovo maltretirali građane (VIDEO)
protesti rio tinto sava centar 24sedam goran sivaƒki (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mali broj propalih političara i lažnih ekologa i danas je odlučio da maltretira građane blokirajući saobraćajnice. U nekoliko gradova okupio se značajno manji broj ljudi nego prošli vikend, tako da se slobodno može reći da se plan opozicije da nastavi sa maltretiranjem građana, polako klizi u propast.

Za razliku od prošle subote, lažnih ekologa nije bilo dovoljno da blokiraju Brankov i Pančevački most, tako da su protest kod Gazele.

Nakon što se pokret "Kreni-Promeni" na čelu sa Savom Manojlovićem, povukao i odustao od daljih demonstracija jer su ispunjena oba zahteva: povlačenje Zakona o eksproprijaciji i izmene Zakona o referendumu, proteste je preuzeo Ekološki ustanak na čelu sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom.

Međutim, građani već gube strpljenje kada je opoziciono maltretiranje u pitanju tako da su se malobrojni lažni ekolozi danas susreli sa ogromnim nezadovoljstvom vozača. Na stotine automobila je trubilo, ali došlo je i do koškanja između vozača i Ćutinih sledbenika.

Kada su samozvani ekolozi videli da narod više ne želi da trpi njihovu torturu, došlo je do napada na jedan automobil kod mosta Gazela. Opozicionari su šutirali automobil, udarali transparentima po njemu, slomili stakla i zadali nekoliko udaraca vozaču, a posle pustili vozilo da prođe.

Podsetimo, protesti su pored Beograda održani u još nekoliko gradova, a broj okupljenih je značajno opao. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike