Evo kako žena koja je letos iz sveg glasa vrištala na protestima objašnjava zašto je došla na blokadu puta (VIDEO)

05.12.2021

20:47

0

Autor: 24sedam

Ona je glavni akter bizarne scene sa jednog od prethodnih opozicionih lažnih ekoloških skupova

Evo kako žena koja je letos iz sveg glasa vrištala na protestima objašnjava zašto je došla na blokadu puta (VIDEO)
žena protest - Copyright YouTube/Printscreen

Lažni ekološki aktivisti su juče po drugi put organizovali višesatne blokade puteva širom zemlje, čime su, još jednom, onemogućili slobodno kretanje svojim sugrađanima, uskraćujući im na taj način između ostalog i prava na rad, lečenje...

Organizovanom akcijom u više gradova naše zemlje, pod plaštom borbe za ekologiju, opozicioni aktivisti raspoređeni po terenu svesno su obmanjivali građane, još svesnije ih navodili da krše zakone i ugrožavaju prava velike većine koja ne deli njihovo mišljenje. 

Tako je tokom jučerašnjeg dana upućen i Apel Službe Hitne pomoći da se najhitnije sa blokada propuste vozila ove službe kako bi se, pacijentima omogućila preko potrebna dijaliza, koja im je nasilnom blokadom saobraćajnica uskraćena.

Još jedan dokaz besmislenog delovanja opozicije, i propagande koje putem društvenih mreža vrše njeni aktivisti je snimak neimenovane gospođe, koja govori uopštene fraze, o pravu na vazduh, vodu, zemlju...,  bez jasne ideje i razumevanja zbog čega je zapravo tu. 

Gospođa sa snimka zapravo i nije nepoznata javnosti, reč je o već poznatoj ekološkoj "aktivistkinji" koja je glavni akter bizarne scene sa jednog od prethodnih, opozicionih, lažnih ekoloških skupova.

Naime, tada je zabeležena je neverovatna scena – pomenuata žena stoji na ulici i vrišti iz sveg glasa, pomahnitalo i bez razloga jednostavno vrišti.

Takođe na istom protestu smo mogli da vidimo i ženu koja drži lutku bebe sa glavom isprobadanom vakcinama.

Bizarne scene i bizarni ljudi, sa lažnih ekoloških protesta, tako su građanje Srbiji ismevali, izrugivali, ali i psovali  kao jednu stariju sugrađanku koja im se požalila da žuri, kako bi stigla da na vreme popije prepisanu medicinsku terapiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike