"Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju": Predsednik Vučić čestitao rođendan Srpskoj naprednoj stranci (FOTO)

21.10.2021

07:58

0

Autor: M. M.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i SNS čestitao je rođendan ovoj stranci

"Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju": Predsednik Vučić čestitao rođendan Srpskoj naprednoj stranci (FOTO)
Screenshot (1) - Copyright Foto: Instagram/avucic

Predsednik Srbije oglasio se na svom Instagram profilu i čestitao rođenan Srpskoj naprednoj stranci.

- Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka. Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina.

- Stvorili smo najsnažniju i najbolju političku organizaciju u savremenoj Srbiji, a moraćemo da nastavimo sa unutrašnjim promenama kako bismo tu snagu sačuvali.

 Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače - naveo je Vučić.

 

 

Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini. Srećan rođendan svim naprednjacima! Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba!

- Neka živi Srpska napredna stranka! Za Srbiju! Živela Srbija - zaključio je Vučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike