Mirno na Jarinju i Brnjaku, od sutra ujutru normalizacija saobraćaja

03.10.2021

09:00

0

Autor: J. S. J.

Od sutra ujutru od 8.00 časova očekuje se normalizacija saobraćaja na aministrativnim prelazima kada se za vozila uspostavlja režim sa nalepnicama za prekrivanje specificnih delova registarskih oznaka

Mirno na Jarinju i Brnjaku, od sutra ujutru normalizacija saobraćaja
24sedam/Goran Sivački

Na mestu gde je prethodnih 13 dana bio organizovan protest građana zbog rasporedivanja specijalnih snaga kosovske policija jutros je čisto i mirno, a tu su vojnici Kfora kojih ima desetak, javlja RTS.

Noć je protekla mirno, a povlačenje pripadnika Rosu obavljeno je kako je i dogovoreno, na administrativnim prelazima nema više ni pripadnika te jedinice kao ni barikada.

U blizini administrativnih prelaza su pripadnici Kfora, a tu su i pripadnica Euleksa.

Od sutra ujutru od 8.00 časova očekuje se normalizacija saobraćaja na aministrativnim prelazima kada se za vozila uspostavlja režim sa nalepnicama za prekrivanje specificnih delova registarskih oznaka.

Kancelarija za Kosovo i Metohije saopštila je da je rad na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak iz pravca centralne Srbije privremeno obustavljen do sutra u 8.00 časova ujutru kako bi se izvršila priprema sistema za režim nalepnica.

Saobraćaj se odvija neometano za sada samo iz pravca južne pokrajine ka centralnoj Srbiji.

Iz Prištine je saopšteno da imaju 300.000 kompleta nalepnica koje će od sutra biti u upotrebi.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti