Provokacije kosovskih policajaca: Sraman potez na barikadama kod Jarinja (FOTO)

26.09.2021

10:45

0

Autor: J. S. J.

Već sedam dana traje protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama

Provokacije kosovskih policajaca: Sraman potez na barikadama kod Jarinja (FOTO)
Copyright Kosovo onlajn, printscreen

Specijalci kosovske policije u blizini administrativnog prelaza Jarinja na barikadama ko da žele da izazovu još veće tenzije.

Naime, na Fejsbuk stranici "Direktno s Kosmeta" objavlhjene su dve fotografije na kojima se vide pripadnici kosovske policije kako poziraju fotografu pokazujući rukama simbol dvoglavog orla, koji simbolizuje takozvanu "Veliku Albaniju."

Printscreen/Facebook/Директно с Космета
 

 

 

Inače, već sedam dana traje protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama. Sve vreme su i specijalne snage kosovske policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak.

 

 

Noć na administrativnim prelazima, koji su već danima blokirani kamionima i teškim mašinama, protekla je mirno, ali je situacija i dalje napeta.

Dva aviona tipa "orao" proletela su jutros iznad Jarinja u dva kruga što je izazvalo veliku radost građana koji mirno protestuju zbog poslednje provokacije Prištine.

Nekih pola sata pre srpskih letelica prostor na kojem su raspoređeni specijalci policije i okupljeni Srbi nadletao je helikopter Kfora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike