Trobojke i na zgradama Elektrodistribucije Beograd: Direktor Jokić veruje da će ovo postati jedna lepa tradicija

15.09.2021

16:23 >> 16:31

0

Autor: 24sedam

Podsetimo, povodom današnjeg praznika u Beogradu će biti održane brojne manifestacije

Trobojke i na zgradama Elektrodistribucije Beograd: Direktor Jokić veruje da će ovo postati jedna lepa tradicija
Copyright Printscreen

Dan srpskog jedinstva slobode i nacionalne zastave radno proslavljaju i zaposleni u Elektrodistribuciji Beograd (EDB).

Na svim zgradama Elektrodistribucije Beograd danas su okačene srpske trobojke u čast praznika srpskog nacionalnog jedinstva.

Pročitajte još:

Direktor ove kompanije dr Aleksandar Jokić, istakao je da ima posebnu čast i zadovoljstvo što, zaposleni u EDB-u imaju priliku da, u jednoj radnoj atmosferi, učestvuju u svečanom obeležavanju velikog srpskog praznika.

– Elektrodistribucija Beograd, kao društveno odgovorna kompanija i neizostavni deo jedne uspešne i stabilne privredne grane, kakav je energetski sistem Republike Srbije, odlučio je da na ovaj način doprinese današnjoj svečanosti u Beogradu. Ova akcija sprovedena je na sveopšte zadovoljstvo zaposlenih, koji su itekako prepoznali značaj ovog jubileja, pogotovo, ukoliko uzmemo u obzir činjenicu, da za veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji ovaj dan predstavlja i svojevrsno porodično sećanje na svoje direktne pretke ili bliske rođake koji su učestvovali u jednom ovako velikom srpskom, otadžbinskom podvigu, kakav je probijanje Solunskog fronta i, generalno, pobedonosno učešće u Prvom svetskom ratu. Uz zahvalnost medijima koji su ispratili ovu našu aktivnost, dozvolite mi da izrazim nadu da će ovaj način obeležavanja Dana srpskog nacionalnog jedinstva postati lepa tradicija, kako u našoj kompaniji, tako i u firmama širom naše Srbije – rekao je za IN4S dr Jokić.

Pročitajte još:

Podsetimo, povodom današnjeg praznika u Beogradu će biti održane brojne manifestacije, dok će centralna svečanost biti održana na Savskom trgu pored spomenika Stefanu Nemanji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike