Oštar odgovor Vulina Džaferoviću: Kada je prestao da izigrava žrtvu, pokazao lice dželata

31.08.2021

14:37 >> 14:45

0

Autor: Nikola A.

Džaferović priziva nesreću svim narodima u BiH

Oštar odgovor Vulina Džaferoviću: Kada je prestao da izigrava žrtvu, pokazao lice dželata
Copyright Printscreen/Youtube/Novo jutro

Niko nije više uradio na destabilizaciji Bosne i Hercegovine od Šefika DŽaferovića i njegovog zahteva da Šmit smeni legitimno izabranog predstavnika Srba u Predsedništvu BiH Milorada Dodika, rekao je Aleksandar Vulin, mistar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

– Kada je prestao da izigrava žrtvu, DŽaferović je pokazao lice dželata i Bosne i Hercegovine i mira.

Pročitajte još:

– Ako međunarodna zajednica ne zaustavi napade na srpske predstavnike i ako hitno ne zaštiti dejtonski poredak, snosiće odgovornost za buduću nestabilnost u Bosni i Hercegovini. Pokušaj oduzimanja prava Srbima u Republici Srpskoj da odlučuju sami o sebi i da imaju svoje izabrane pretstavnike je potez koji dovodi u pitanje samo postojanje BiH i ugrožava mir u celom regionu. Srbija neće ostaviti Republiku Srpsku i Srbe u BiH bez zaštite i podrške i ne snosni nikakvu odgovornost za posledice huškačke i srbomrzačke politike DŽaferovića – naveo je Vulin.

Pročitajte još:

– DŽaferović priziva nesreću svim narodima u BiH, nadam se da će biti zaustavljen pre nego bude prekasno ako već i nije – odgovorio je Vulin bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku DŽaferoviću koji je pozvao danas visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita da pokrene pitanje smene srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike