SNS: Zašto bi grafiti u bojama državne zastave izazvali zastrašivanje građana?!

10.09.2021

14:20 >> 14:37

0

Autor: 24sedam

Današnje saopštenje Stranke slobode i pravde još jedan je dokaz koliko njihovo članstvo, na sreću malobrojno, mrzi državu u kojoj živi i njene simbole

SNS: Zašto bi grafiti u bojama državne zastave izazvali zastrašivanje građana?!
Copyright Printscreen/YouTube

Simptomatično je da sledbenicima srpskog milionera sumnjivog porekla imovine, nije smetao ni jedan kukasti krst ili grafit uperen protiv države Srbije ili Srpske pravoslavne crkve, koje Antigrafit jedinica jedva stiže da ukloni. Umesto toga, baš su im boje srpske zastave zapale za oko i izazvale uznemirenje, navodi se na početku saopštenja Srpske napredne stranke.

Srpska napredna stranka pita ih zašto bi grafiti u bojama državne zastave izazvali zastrašivanje građana? Na koji način su mladi koji su nedavno prošetali ulicama Limana izazvali strah kod Novosađana, noseći srpske trobojke, fotografiju predsednika Vučića i natpis „Predaja nije opcija“?

Pročitajte još:

Srpska napredna stranka postavlja pitanje Đilasovcima: „kako to da se njihov predsednik nije plašio da ne bude uhvaćen prilikom trgovine uticajem i preprodaje sekundi Javnog medijskog servisa Srbije?“ Kako se njihovi bivši partijski drugovi nekada okupljeni pod plavo-žutom zastavom nisu bojali da će jednog dana odgovarati zbog nemilosrdne pljačke građana Srbije kroz kriminalne privatizacije i ostavljanja radnika na ulici bez posla?

U današnjem saopštenju, u totalnom haosu koji vlada u njihovim glavama, pomešali su i teme, pa spominju i novac koji je opredeljen za nabavku novogodišnje rasvete u Novom Sadu. Izgleda da imaju želju da bi, dok se Dragan Đilas i grupa lopova kojima je okružen, ne vrate na vlast, trebalo ukinuti božićne i novogodišnje praznike. Da li bi po njima trebalo proglasiti i Dan žalosti, jer nisu više u mogućnosti da pljačkaju novac poreskih obveznika? Siromaštvo, beskućništvo i prosjačenje koje spominju u obraćanju medijima, neuporedivo je više bilo zastupljeno u vreme njihove vladavine do 2012. godine. Pozivamo ih da uporede iznos prosečne plate, broj nezaposlenih građana, stopu siromaštva i BDP iz ovog u odnosu na njihovo „zlatno doba“ njihovih privatnih računa i novčanika.

Dušebrižnike iz Stranke slobode i pravde takođe pozivamo da nabroje koje su to investitore doveli u Novi Sad i koliko su radnih mesta otvorili, koliko vrtića i škola su podigli ili rekonstruisali, koliko besplatnih udžbenika su podelili i koliko subvencija za vrtiće isplatili.

Pročitajte još:

Đilasovci, ako želite da privučete pažnju glasača kako bi vam udelili koji glas, dobronamerno vam savetujemo da sledeći put preskočite ove teme, navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike