"Neka praznik rađanja života bude nepresušni izvor duhovne snage": Vučić uputio čestitku za Božić

05.01.2021

17:28 >> 17:30

0

Autor: J.B.O.

Želim da božićne praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra

"Neka praznik rađanja života bude nepresušni izvor duhovne snage": Vučić uputio čestitku za Božić
Copyright Stefan Tomasevic/ATAimages.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

Pročitajte još:

U čestitki Vučića se navodi:

– Vaše visokopreosveštenstvo, Vama, sveštenstvu, monaštvu i vernicima od srca čestitam najradosniji praznik rođenja Gospoda Isusa Hrista i želim srećnu i blagoslovenu Novu 2021. godinu.

Godina za nama donela je velike izazove našoj državi i celom čovečanstvu, ali smo tim izazovima odgovorili biblijskom mudrošću i jevanđeljskim nadahnućem, kako su to činili naši preci u istoriji.

Neka praznik Hristovog rođenja, praznik rađanja života, bude nepresušni izvor duhovne snage, kako bismo dostojno i smelo delali na dobro Republici Srbiji i na radost našoj crkvi i našem narodu.

Želim da božićne praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra – naveo je Vučić u čestitki, uz tradicionalni pozdrav “Hristos se rodi” i poruku da je “srećna i blagoslovena Nova godina”!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike