Srpska lista: Podržaćemo mlade bračne parove da ostanu na Kosmetu

09.02.2021

16:01 >> 20:31

0

Autor: M. I.

Među onima koje je delegacije Srpske liste posetila je petočlana porodica Dančetović u Babinom Mostu

Srpska lista: Podržaćemo mlade bračne parove da ostanu na Kosmetu
Copyright Kosovska Mitrovica/Profimedia

Predstavnici Srpske liste obišli su danas mlade bračne parove u Babinom Mostu, Plemetini i Starom Grackom, kojima su preneli da će im pomoći da u teškim trenucima ostanu na KiM kako bi u buducnosti bilo više Srba u južnoj pokrajini.

Mlade bračne parove, kojima je Ministarstvo za zajednice i povratak izgradilo kuće, obišli su potpredsednik Srpske Liste Dalibor Jevtić i kandidati za poslanike Jasmina Dedić, Ljubinko Karadzić i Zoran Mojsilović, prenosi Kosovo onlajn.

– Bez obzira na to što ćemo i u nedelju sigurno i nedvosmisleno potvrditi srpsko jedinstvo i što cemo svi zajedno referendumski glasati za broj 119, već sutradan nastavljamo da radimo. Svuda tamo gde imamo prilike da utičemo na određene odluke to ćemo ciniti. Podstrek je svakako kada čujemo od onih kojima smo bili u prilici da pomognemo da su zadovoljni i da je njihova poruka da ne nameravaju da odlaze sa Kosova – rekao je Jevtić.

Među onima koje je delegacije Srpske liste posetila je petočlana porodica Dančetović u Babinom Mostu, koja je, pored nove kuće, dobila je i poljoprivrednu mehanizaciju kojom će obrađivati pet hektara plodne zemlje.

Delegacija je obišla i porodice Tripković u Plemetini i Milićević u Starom Grackom.

pročitajte još:

Kandidat za poslanika Srpske liste Jasmina Dedic je tokom posete opštinama Lipljan i Obilić obišla i škole u kojima nastavu pohađaju srpski učenici.

Ona je istakla da je, sa svojim saradnicima, posetila skole koje su obnovljene i koje će se graditi.

“Zaista imamo mnogo razloga da ostanemo na ovim prostorima, živimo lepo i ostavimo bolju budućnost našim potomcima. Pozivam sve vas da jedinstveno izađemo 14. februara i glasamo za broj 119. i Srpsku listu jer ona je jedini garant boljeg života na ovim prostorima”, rekla je Dedić.

Srpska lista predizbornu kampanju nastavlja sutra u Kosovskom Pomoravlju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike