Vučić o vitaminima za penzionere: "Šire se laži, vitamini od devet proizvođača!"

06.04.2021

11:50

0

Autor: J.B.O.

Šta vam je podsvest, meni to ne bi na pamet palo, a njima odmah, kako da ukradu pare na vitaminima

Vučić o vitaminima za penzionere: "Šire se laži, vitamini od devet proizvođača!"
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će vitamini za penzionere biti nabavljeni od devet proizvođača, odbacujući tvrdnje da je u pitanju samo jedan proizvođač koji će na tome dobiti nekoliko miliona evra.

– Doneli mi prvu kesu vitamina i hteo sam da obradujem ljude i pokažem da smo se izborili – prokomentarisao je Vučić reakcije na njegovu objavu na instagramu i poruku “ovo će svi da dobiju”, što je zlonamerno protumačeno kao protežiranje jedne kompanije.

– Šta vam je podsvest, meni to ne bi na pamet palo, a njima odmah, kako da ukradu pare na vitaminima. Kažu jedan proizvođač će da dobije nekoliko miliona evra – rekao je Vučić na Rudnoj Glavi odgovarajući na pitanje novinara povodom “hajke” zbog nabavke vitamina.

Vučić je kazao da su u “tajkunskoj kompaniji”, aludirajucći na političke protivnike, pomislili da je Vučić dao nekom Orbanovom posao, a u stvari u pitanju je odličan biznis na severu Srbije koji vodi Mađar, ali ukazuje i da su svi proizvođači uključeni, jer u Srbiji ne može toliko vitamina da se proizvede.

– Mi smo sve proizvođace ukljucili, njih devet, ali oni su videli jednog i odmah pomislili da bi ukarali pare. Ali u svakoj su laži kratke noge i ovo je još jedna neistina i laž – poručio je Vučić.

Pročitajte još:

Komentarišući naslov u jednom dnevnom listu da je psihijatrijski slučaj, kaže i da nema problem s tim i primetio da “kada i takav pobeđuje šta bi tek uradio da je pametan”.

– To govori o njima, kada nemate programe i planove ispliva mržnja – poručio je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike