Premijerka Brnabić čestitala Ramazanski bajram: Bogatstvo naše zemlje je u različitostima!

12.05.2021

17:03 >> 17:04

0

Autor: J.B.O.

Postojanje Srbije nas obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje, istakla je

Premijerka Brnabić čestitala Ramazanski bajram: Bogatstvo naše zemlje je u različitostima!
Copyright TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti, reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludu Dudiću.

– Izazovna vremena poput današnjeg podsećaju nas da je od suštinske važnosti okrenuti se istinskim vrednostima, negovanju tolerancije, solidarnosti, duhovne sloge i tradicije. Bogatsvo naše zemlje jeste u različitostima, čije nas postojanje obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje – poručila je premijerka i poželela granima islamske veroispovesti da predstojeći praznik provedete u miru, zdravlju i radosti okruženi svojom porodicom i bližnjima.

I Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je čestitao danas Ramazanski bajram Reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

– Neka Bajramska poruka večne i neprolazne ljubavi Božije nadahne svakog vernika da prazničnu radost deli sa svojim bližnjima, jačajući u dušama trajne ljudske vrednosti ljubavi, poštovanja i razumevanja – napisao je predsednik Srbije.

Pročitajte još:

– Iskreno želim da Ramazanski Bajram dočekate i provedete u spokoju, zadovoljstvu i uverenju da u Republici Srbiji i njenim državnim organima imate dobronamernog partnera, uvek spremnog za rešavanje svih pitanja na dobro Republike Srbije i svih njenih građana – naveo je Vučić, uz tradicionalnu čestitku: “Bajram šerif mubarek olsun”!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike