Vučević naglasio: Poruka države je jasna, zakon se mora poštovati, ne sme biti izuzetaka!

08.06.2021

09:22 >> 13:18

0

Autor: J.B.O.

Naglasio je da je među prvima ukazivao na to da postoji krug do 15 funkcionera, među njima i ministara, koji zloupotrebljavaju vlast

Vučević naglasio: Poruka države je jasna, zakon se mora poštovati, ne sme biti izuzetaka!
Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Nije me ni začudila ni iznenadila odlučna namera države da se obračuna sa svim vidovima kriminala – istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u postu na svom instagram-profilu.

Dodao je da se zakon striktno poštuje i da za sve jednako važi.

– Ne može biti izuzetaka ni kada su u pitanju imena, ni partijska članska karta. I to je jasna poruka države. Iznenađeni mogu biti samo oni koji su se krili iza stranaka, imuniteta i sl. Setite se samo koliko ih je uhapšeno za vreme vlasti žute bande lopova. A znate i sami šta su sve radili, kombinovali, nameštali tendere… Pa odakle Đilasu računi od Mauricijusa do Švajcarske, odakle mu 619 miliona evra koje je stekao za vreme vlasti? – napisao je Vučević.

Naglasio je da je među prvima ukazivao na to da postoji krug do 15 funkcionera, među njima i ministara, koji zloupotrebljavaju vlast, i to protiv predsednika Vučića.

– Očekujem da ćemo ubrzo saznati šta se sve tu dešavalo i radilo, jer to smo dužni prema građanima koji nama daju poverenje da radimo odgovorno i pošteno za ovu državu – naveo je Vučević.

Ističe da to ne sme da se pretvori u lov na veštice po medijima.

– Zna se šta je čiji posao. Sačekajmo da se završi istraga. Ponavljam, neće biti zaštićen, niti će iko moći da se sakrije iza fotelje i partijske knjižice – objasnio je.

Pročitajte još:

– Što se tiče komentara Borisa Tadić, da bi posle hapšenja Jovičića, kao viskokog funkcionera SNS, pedsednik Vučić trebalo da odgovara, neka Tadić prvo pogleda u sopstveno dvorište. Njegovo vreme je prošlo 2012. godine, i ako već hoće opet da igra glavnu ulogu, neka odgovori šta su radili Đilas, Petrović, Jeremić i ostali od kojih je lopovski žuti režim napravio milionere – naveo je Vučević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike