Vučević: Oni članovi stranke koji su grešili idu na klupu za rezerve

09.05.2021

08:38

0

Svi smo nešto grešili, nema bezgrešnih, samo je pitanje da li su pravili kardinalne greške, da li su se ogrešili o državnu i stranačku politiku, da li su se otuđili od stranke, kaže Miloš Vučević

Tanjug/Jaroslav Pap

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević smatra da je princip promenljivosti uslov daljeg napretka svake političke organizacije.

-Morate da poručite i mlađim generacijama koje dolaze da u stranci imaju prostor, šansu i mogućnost da ako svojim radom to zasluže mogu da napreduju. Imamo situaciju da su se neki sigurno zamorili, neki nisu postigli rezultate, a neki su i grešili – rekao je Vučević sinoć u emisiji Usijanje na Kurir televiziji.

Na pitanje da li će takvi predstavnici SNS trpeti sankcije, Vučević je odgovorio “da neće u onom klasičnom krivično-pravnom smislu”.

Pročitajte još

-Ići će na klupu za rezerve ili će biti prepozicionirani na druga mesta na kojima neće moći da greše. Svi smo nešto grešili, nema bezgrešnih, samo je pitanje da li su pravili kardinalne greške, da li su se ogrešili o državnu i stranačku politiku, da li su se otuđili od stranke, da li su radili protiv sopstvene stranke i predsednika – naveo je Vučević.

Najavio je da će se ove i slične nedoumice rešiti na kongresu stranke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti