Vučić: Žandarm Miloš Jevremović biće odlikovan čim izađe iz bolnice

29.06.2024

17:34 >> 17:37

0

Vučić je novinarima rekao da je Jevremović svestan, da je operacija uspešno prošla i da je u dobrom stanju

Vučić: Žandarm Miloš Jevremović biće odlikovan čim izađe iz bolnice
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Urgentnom centru povređenog pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremović koji je zadobio teške povrede prilikom obavljanja službene dužnosti ispred ambasade Izraela i najavio da će biti odlikovan, jer je na ozbiljan i odgovoran način reagovao i likvidirao teroristu.

Vučić je novinarima rekao da je Jevremović svestan, da je operacija uspešno prošla i da je u dobrom stanju. Vučić je istakao i da je Jevremović reagovao vešto i ozbiljno i likvidirao teroristu.

On je naveo da se traga za još jednim licem koji se rukovodi istim principom kao Salahudin, i rekao da su oni bili praćeni. Bilo je potrebno još sedam, osam dana da se prikupe dokazi i da se uhapse, a reč je o ljudima koji su ušli u ekstremističke i terorističke krugove, rekao je Vučić.

"U svakom slučaju, mi ćemo akciju da nastavimo, obezbedićemo sve DKP-ove, ali i garantovati sigurnost i bezbednost", rekao je Vučić.

On je istakao da imamo obučene žandarme i policajce i čestitao njima i njihovim neposrednim komandirima i komandantu Žandarmerije.

"Čestitam svima u policiji, svim posebnim jedinicama. Čestitam ministru, čestitam svima na izuzetnom ponašanju policajca žandarma Miloša Jevremovića. Koji ima svega 34 godine i biće odlikovan čim izađe iz bolnice", rekao je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike