Ovo je supruga teroriste! Dačić proglasio crveni nivo bezbednosti protiv terorizma (FOTO)

29.06.2024

17:21

0

Ministar Ivica Dačić je rekao da je u Srbiji podignut nivo bezbednosti na crveni nivo nakon terorističkog napada kod ambasade Izraela

Ovo je supruga teroriste! Dačić proglasio crveni nivo bezbednosti protiv terorizma (FOTO)
Dačić pokazao sliku supruge vehabije Miloša - Copyright Printscreen/RTS

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obratio se javnosti povodom terorističkog napada u Beogradu.

Ministar Ivica Dačić je rekao da je u Srbiji podignut nivo bezbednosti na crveni nivo nakon terorističkog napada kod ambasade Izraela.

- Traga se za ljudima koji su bili u kontaktu sa napadačem Milošem Žujovićem. On je iz Mladenovca, promenio je veru, ali je prešao da živi u Novi Pazar. Snimljena je fotografija sa njegovom ženom i doveo je iz inostranstva. Fotografija govori o stepenu zaslepljenosti, on je Miloš, a njegov otac je Zoran, ovde je reč o Srbima koji su prešli u islam i ne želim da bacim ljagu na naše prijatelje muslimane i Bošnjake. Želimo da pohapsimo sve ljude koji su u vezi sa terorizmom. Pošto je došlo do ovog terorističkog akta, ja sam kao ministar unutrašnjih poslova, proglasio crveni nivo bezbednosti protiv terorizma, pa će biti veće prisustvo policije. Pravac istrage ne vodi ka kolima, već ka komunikaciji između lica koje imaju vezu sa teroristima. Građani ne treba da strepe, policija i bezbednosne službe će sve uraditi da zaštite naše građane. Terorista je zaustavljen odmah na početku - rekao je Dačić.

Printscreen/RTS
 

On je rekao da se prioritet da se zaštite građani od terorističkih akata.

Podsetimo, Miloš Žujović, versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je promenio veru i prešao u islam, upucao je danas iz samostrela pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike