Đurđev: Za razliku od Vučića i Vučevića, Slobodna Bosna daje nenormalne izjave!

26.06.2024

10:35

0

Autor: 24sedam

On je istakao da se izjave Vučića i Vučevića ne razlikuju ni po pitanju Kosmeta ni po pitanju celog našeg regiona i da obojica čvrsto slede našu nacionalnu strategiju

Đurđev: Za razliku od Vučića i Vučevića, Slobodna Bosna daje nenormalne izjave!
Aleksandar Đurđev - Copyright Privatna arhiva

Pokušaj antisrpskog i bošnjačko-unitarističkog medija pod imenom Slobodna Bosna da premijera Srbije Miloša Vučevića predstavi kao mirotvorca, a predsenika Srbije Aleksandra Vučića kao čoveka koji ne želi mir i kompromis nije ništa drugo do trula jabuka razdora koju bošnjačka agentura pokušava da podmetne srpskom rukovodstvu. Takvo šibicarenjnj možda može proći u trouglu Tuzla-Zenica-Sarajevo, ali ne i u ozbiljnoj zemlji kakva je Srbija, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da se izjave Vučića i Vučevića ne razlikuju ni po pitanju Kosmeta ni po pitanju celog našeg regiona i da obojica čvrsto slede našu nacionalnu strategiju.

- Ta strategija podrazumeva očuvanje mira i stabilnosti, ekonomski razvoj, kompromisno rešenje za Kosmet, poštovanje suvereniteta BiH, ali i odbrana Republike Srpske i njenih prava. Ovo poslednje je i glavni uzrok stalnih napada sarajevskih medija na predsednika Vučića. Nažalost, brzo su zaboravili vakcine i brašno koje su, zahvaljujući njemu, dobili u vreme korona krize. U odnosima Beograd-Sarajevo još jednom se pokazalo da koga mi hlebom, on nas kamenom. To jeste i uvek će biti nešto što će nas razlikovati od onih oko nas - zaključio je Đurđev.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike