Petković se sastao sa senatorkom Kraksi: U Italiji ćemo imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka! (FOTO)

24.06.2024

19:12

0

Veoma važna poruka senatorke Kraksi da ćemo u Italiji imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka, naveo je Petković

Petković se sastao sa senatorkom Kraksi: U Italiji ćemo imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka! (FOTO)
Copyright Tanjug/STR

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković sastao se danas sa predsednicom Komisije za spoljne poslove i odbranu Senata Republike Italije, senatorkom Stefanijom Kraksi. 

Kako je naveo na društvenim mrežama, sastanak je bio veoma dobar.

- Preneo sam joj da je Beograd u potpunosti posvećen dijalogu, procesu normalizacije odnosa sa Prištinom i mirnom rešavanju svih otvorenih pitanja. Detaljno sam svoju sagovornicu upoznao sa nemogućim uslovima u kojima živi srpski narod na KiM, koji se nalazi pod svakodnevnim napadima Kurtijevog režima.

Hvala senatorki Kraksi na odvojenom vremenu i konstruktivnom razgovoru i drago mi je da ćemo imati priliku da je ugostimo i u Beogradu s obzirom da je prihvatila naš poziv da poseti Srbiju već do kraja ove godine.

Veoma važna poruka senatorke Kraksi da ćemo u Italiji imati snažnu podršku na putu mira, stabilnosti i napretka! - naveo je Petković, podelivši zajedničke fotografije sa sastanka. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike