Petković ogorčen na teror: U srpskim institucijama koje su osnov formiranja ZSO, Kurtijeva policija nema šta da traži! (FOTO)

16.06.2024

13:52

0

Petković se osvrnuo na Kurtijev teror koji se sprovodi na Kosmetu

Petković ogorčen na teror: U srpskim institucijama koje su osnov formiranja ZSO, Kurtijeva policija nema šta da traži! (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/ A.A./Profimedia/24sedam/Goran Sivački

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, poručio je na društvenoj mreži "Iks" da policija lažnog premijera Aljbina Kurtija nema šta da traži u srpskim institucijama koje su osnov formiranja Zajednice srpskih opština.

- I tu se ne završava obračun Kurtija sa srpskom decom. Bez ikakvog naloga i objašnjenja, juče je KP upala u dve srpske škole u Leposaviću i nedozvoljeno fotografisala školske prostorije. U srpskim institucijama koje su osnov formiranja ZSO, KP nema šta da traži!!! 
@MiroslavLajcak - poručio je Petković. 


Petkovi' se osvrnuo, kao što vidimo, na sve učestalije terorisanje Srba na Kosmetu, od strane nelegalnih vlasti tzv. Kosova. 

Najnoviji incidenti zabeleženi su kada je tzv. policija Kosova maltretirala srpske mladiće u Leposaviću, a potom su bahato upadali i u srpske škole na severu pokrajine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike