Obradović, nezadovoljan izbornim rezultatima, presreo načelnika Gradske uprave u Čačku i brutalno ga izvređao (VIDEO)

13.06.2024

10:55

0

Bežanić je uzalud pokušavao da Obradoviću da do znanja da su sve zapisnike potpisali predstavnici u biračkim odborima

Obradović, nezadovoljan izbornim rezultatima, presreo načelnika Gradske uprave u Čačku i brutalno ga izvređao (VIDEO)
Copyright Printscreen

Boško Obradović danas je na Gradskom trgu u Čačku presreo načelnika Gradske uprave Nebojšu Bežanića uputivši mu verbalne uvrede očigledno nezadovoljan izbornim rezultatima.

Obradović optužujući čoveka bez ikakvog smisla i argumenata za navodnu izbornu krađu, zasuo ga je salvom uvreda, tvrdeći da je sluga, da je jadnik i bednik koji služi režimu.

Bežanić je uzalud pokušavao da Obradoviću da do znanja da su sve zapisnike potpisali predstavnici u biračkim odborima. Nimalo prijatan susret snimala je telefonom očigledno pripadnica stranke Dveri koja je s vremena na vreme i dobacivala što je celu situaciju činilo još neprijatnijom.

Obradović se sve vreme nedolično ponašao prema Bežaniću što se vidi iz video zapisa koji su sami sačinili i objavili, dok je Bežanić, koji inače važi za veoma korektnog i skromnog čoveka i službenika u Gradskoj upravi, sve vreme Obradoviću pokušavao da ukaže da greši.

Treba napomenuti da on nije član Izborne komisije niti bilo kojeg biračkog odbora i tela. U skladu sa zakonom bio je dužan da omogući predstavnicima opozicije uvid u birački materijal, što je i učinio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike