Manojlović želi građanske sukobe: Pozvao kompletnu opoziciju da napusti institucije i pređe na nasilje, podržali ga opozicioni mediji (FOTO)

04.06.2024

11:05

1

Vratili su se na stari scenario - pretnju nasiljem

Manojlović želi građanske sukobe: Pozvao kompletnu opoziciju da napusti institucije i pređe na nasilje, podržali ga opozicioni mediji (FOTO)
Copyright R.Z./ATAImages

Nakon što su potučeni na izborima održanim 2. juna, opozicionari su se vratili na stari scenario - pretnju nasiljem.

Iako su stigli konačni i zvanični rezultati glasanja u Nišu koji pokazuju jasnu situaciju u kojoj će Srpska napredna stranka zajedno sa Ruskom strankom imati 31 mandat i moći da formira većinu, opozicija ponovo preti da će putem ulice oduzeti vlast. 

Poraženi kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović pozvao opoziciju da vrati mandate i izađe iz Skupštine grada Beograda, Niša, Opštine Novi Beograd, kao i iz republičkog parlamenta.  

Printscreen
 

Manojlović je dao rok opoziciji od 24 sata, odnosno do sutra u 10 sati ujutro da donese odluku.

U slučaju da se opozicija složi oko ovog pitanja on je najavio veliku građansku neposlušnost od subote.

Manojlović otvoreno preti nasiljem i haosom, a da sve ide u tom smeru potvrđuje i izjava simpatizera opozicije novinara nedeljnika „Vreme“ Andreja Ivanja koji je rekao da " SNS neće dati ništa milom, kao i do sada". 

Printscreen
 

Jasno je da opozicija ne prihvata to da im je narod još jednom rekao "ne", te pozivaju na nasilje koje opravdavaju lažima. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike