Ministar Mali: "Država nastavlja da brine o svojim građanima koji su nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj!"

03.06.2024

13:42

0

Prema njegovim rečima, ono što razlikuje vladajuće i opozicione stranke jeste iskrena borba za dobrobit svih građana

Ministar Mali: "Država nastavlja da brine o svojim građanima koji su nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj!"
Siniša Mali - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Ministar finansija Siniša Mali poručio je, nakon objavljenih rezultata lokalnih izbora u Srbiji, da će biti nastavljena izgradnja autoputeva, saobraćajnica, brzih pruga, mostova, škola i bolnica, povećanje plata i penzija i poboljšanje životnog standarda, te da država nastavlja da radi ono što se od nje i očekuje, a to je da brine o svojim građanima.

Ministar finansija je na svom Instagram nalogu zahvalio građanima koji su juče iskoristili svoje pravo glasa i stabilnom većinom, kako je rekao, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj.

- Čujem od mnogih, kampanja je gotova, možemo da predahnemo. Za mene nema razlike, jer bolji život za građane nije kampanja, to je vizija čelnih ljudi ove zemlje u prethodnoj deceniji, sa Aleksandrom Vučićem na čelu koji nas je zarazio idejom da Srbija može mnogo bolje od onoga kako je nekada bilo - napisao je Mali na Instagramu.

 

 

Prema njegovim rečima, ono što razlikuje vladajuće i opozicione stranke jeste iskrena borba za dobrobit svih građana jer, kako je naveo, Ekspo 2027. ne dolazi u SNS već u našu zemlju.

- U našu Srbiju koju smo izgradili, reformisali, modernizovali do nivoa da je zavredila da bude domaćin ovakve svetske manifestacije i pokaže svetu da ume, pokaže svetu da je svet - naveo je Mali dodavši da će svi građani Srbije biti domaćini predstojeće svetske izložbe.

Svi građani Srbije su stanovnici zemlje koja je u jednoj deceniji penzije podigla sa 200 na 390 evra, plate za 330 na 820, izgradila više od 500 kilometara puteva i želi još više, zaključio je Mali na svom Instagram nalogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike