Divljanje opozicionih falangi: Lazovićevi huligani upali u piceriju, bacili suzavac, šamarali vlasnika, policija hitno intervenisala (VIDEO)

02.06.2024

16:40

1

Lazović je pravio već takve incidente i bacao je suzavac, a sada je to isto uradio i u ovoj piceriji

Divljanje opozicionih falangi: Lazovićevi huligani upali u piceriju, bacili suzavac, šamarali vlasnika, policija hitno intervenisala (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia/ATA Images

Delovi opozicije upali su u piceriju na Dorćolu čiji je vlasnik Mića Sovtić. Predvođeni Radomirom Lazovićem pravili su haos i divljali tražeći navodne duple biračke spiskove. 

Vlasnik picerije na Dorćolu Mića Sovtić, oglasio se o užasnom incidentu.

- Ovde je bačen i suzavac. Imali smo proslavu došao sam da ih počastim u jednom trenutku su došle neke devojke i krenule da lupaju na prozore i divljaju i došli su kao osice i skočili su svi na mene. Mislili su da je neki kol centar, da li su ubacili suzavac ili su poprskali ne znam, ali je došla policija. Pokušali su da mi uđu i u zgradu na silu i ne mogu da dozvolim da mi neko tako pravi probleme. Svi su skočili na mene i voleo bih da znam šta su hteli. Lazović je pravio već takve incidente i bacao je suzavac, a sada je to isto uradio i u ovoj piceriji. Udario me je jedan i neki mali me ošamario da bi me isprovocirao i onda su dva policajca smirila situaciju - rekao je Sovtić. 

Kao što se vidi na snimku, policija je morala da interveniše: 

Reporterka Informera Branka Lazić je objasnila ceo događaj sa lica mesta.

- Došli su iz Kreni promeni na čelu sa Lazovićem su ušli unutra i počeli su da otimaju i da tvrde da su našli duple biračke spiskove i došla je policija da interveniše. Lazović je rekao da za Informer ne daje izjave. Kada sam upitala aktiviste šta rade u piceriji, oni su rekli da su slučajno prolazili i da su videli duple biračke spiskove. Aktivisti "Kreni-promeni" su upali u zatvorenu piceriju koja je privatna imovina - rekla je Branka Lazić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike