Užasan napad opozicionih pristalica na novinarku na Sajmu u Novom Sadu: Vandali je opkolili, pa vređali! (FOTO/ VIDEO)

02.06.2024

15:48

0

Pristalice opozicije predvođene Borislavom Novakovićem napravile haos u Novom Sadu

Užasan napad opozicionih pristalica na novinarku na Sajmu u Novom Sadu: Vandali je opkolili, pa vređali! (FOTO/ VIDEO)
Brutalan napad na novinarku - Copyright Foto: Printscreen

Novinarka i direktorka Novosadske televizije Emilija Marić najbrutalnije i nastrašnije je napadnuta danas na Sajmu u ovom gradu.

Ovakav napad do sada nije zabeležen, iako se opozicija i tajkunski mediji svim silama trude da izmanipulišu i ubede građane da su napadnuti njihovi novinari.

Opozicionari su novinarku prvo opkolili, pa su počeli da je pljuju i vređaju.

Novinarka Emilija Marić je izjavila da nikada takvu agresivnost nije doživela.

Prvi put se uplašila i za svoju i za bezbednost kolege snimatelja.

- Nasilje od strane opozicije prema novinarima je nedopustivo i mora se sankcionisati. Huligani su fizički nasrnuli i na prostorije Novosadskog sajma i na policiju koja je napravila živi zid - rekla je novinarka.

Naime, u Novom Sadu na Sajmu, pristalice opozicije predvođene Borislavom Novakovićem pokušavaju da upadnu u kol centar  pod lažnim izgovorom da je nelegalno. 

Oni su napali verbalno i policiju koja je napravila živi zid kako bi sprečila da razbiju vrata, vređali ih i nazivali pogrdnim imenima. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad saopštio je da je danas oko 13 časova grupa lica izvršila brutalan i rušilački napad na javnu imovinu Novosadskog sajma i to na prostorije koje je legalno i legitimno zakupila Srpska napredna stranka, a na kojoj lokaciji se nalazi kol centar ove stranke.

Kol centre organizuje politička strana, organizacija u kojoj rade stranački aktivisti, uglavnom volonteri koji hoće da pomognu nekoj listi i potpuno je legalno.

Nakon što su tajkunski mediji počeli da sprovode širenje dezinformacija o kol centrima Srpske napredne stranke, objavljen je dokaz o zakupu, te da se radi o sasvim legalnoj radnji.

Naime, kol centre organizuje politička strana, organizacija u kojoj rade stranački aktivisti, uglavnom volonteri koji hoće da pomognu nekoj listi i potpuno je legalno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike