Vučević poručio na mitingu u Nišu: "Ljudi, kec u Nišu! Idemo da pobedimo!"

30.05.2024

17:59

0

Kada bi nas pitali "za koga da glasamo u Nišu", najbolje bi bilo da citiramo Dimitrija Pantića iz Tesne Kože - "Kec u Nišu", istakao je predsednik Vlade Srbije

Vučević poručio na mitingu u Nišu: "Ljudi, kec u Nišu! Idemo da pobedimo!"
Miloš Vučević - Copyright Tanjug printscreen

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević je govorio na predizbornom skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" održava se u "Čairu"

- Dobro veče Čair, dobro veče Niš! Ja bih nekoliko reči i rečenica o tome šta je ključna poruka naše kampanje - "Srbija sutra". A šta je sutra? Sutra je sve. Bez tog sutra nema smisla ono što danas radimo, a nema smisla ni naša istorija i prošlost koje se ne odričemo.

Vučević je istakao da bi građani trebalo da glasaju za "kec u Nišu".

Tanjug printscreen
 

- Da bi to "sutra" dosanjali, potrebna nam je pobeda 2. juna. Ali ne pobeda radi pobede, već pobeda kao početak onoga što Srbija i Niš treba da budu sutra. Bolje mesto, uređeniji gradovi, i zato je pobeda ono što nam treba 2. juna. Kako glasamo 2. juna, tako nam je naredne 4 godine. kada bi nas pitali "za koga da glasamo u Nišu", najbolje bi bilo da citiramo Dimitrija Pantića iz Tesne Kože - "Kec u Nišu". Ljudi, kec u Nišu! Idemo da pobedimo, poručio je Miloš Vučević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike