Posle 30 godina se rekonstruiše Dom zdravlja Kumodraž: Uz pomoć predsednika Vučića uradiće se ono što su drugi samo obećavali (FOTO)

30.05.2024

16:09

0

Radovi će biti završeni 24. oktobra

Posle 30 godina se rekonstruiše Dom zdravlja Kumodraž: Uz pomoć predsednika Vučića uradiće se ono što su drugi samo obećavali (FOTO)
Copyright Printscreen

Posle 30 godina čekanja u petak 24.5.2024. godine započela je rekontrukcija Doma zdravlja Kumodraž.

Uz pomoć predsednika Vučića i Vlade Srbije uradićemo ono sto su svi drugi samo obećavali. Ovaj Dom zdravlja sa 9000 kartona mnogo znači svim građanima Kumodraža, a uslovi u kojima su se ljudi pregledali i u kojima su medicinski radnici radili bili su nehumani i nedostojni čoveka.

Nama je za razliku od svih prethodnih koji su se građana Kumodraža setili samo pred izbore svaki čovek, svako dete, domaćica, radnik,penzioner, važni svakoga dana i juče i danas i sutra.

Printscreen
 

Za pet meseci ova zgrada koja ima 620m2 biće najmodernija i najlepša zdravstvena stanica u Beogradu. Postavićemo novi krov, izolaciju, elektro instalacije i grejanje, uradicemo novu konstrukciju i fasadu objekta.

U novom objektu radiće sluzba opste prakse, pedijatrija sa odvojenim ulazimo za bolesnu i zdravu decu, stomatologija za decu i odrasle, moderna laboratorija i apoteka u prizemlju.

Printscreen
 

Radovi će biti završeni 24. oktobra i građani Kumodraža dobiće Dom Zdravlja kakav zaslužuju i kakav im pripada!

Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije mi danas gradimo bolje sutra za našu decu i sigurnu starost za naše roditelje.

Printscreen
 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike