Brnabić reagovala na pisanje Nove S: "Sve ono što pripisuju SNS-u su oni sami, od sebe kreću!"(FOTO)

29.05.2024

10:34

0

"Tako bi se oni obračunavali sa ljudima ukoliko bi se, kojim slučajem, domogli vlasti - svetili se, ukidali ljudima prava...", istakla je Brnabić

Brnabić reagovala na pisanje Nove S: "Sve ono što pripisuju SNS-u su oni sami, od sebe kreću!"(FOTO)
Ana Brnabić - Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, oglasila se na društvenim mrežama povodom teksta koji je osvanuo na tajkunskom portalu Nova.

- Mnogo ispravniji naslov bi bio "Ovako to rade Šolakovi mediji: Nastavljaju da zloupotrebljavaju ljude radi sticanja političkih poena i pomoći opoziciji", jer u čitavom njihovom sramotnom tekstu jedino je tačno ime ovog čoveka i činjenica da je korisnik prava na tuđu negu i pomoć i novčanu socijalnu pomoć. Sve ostalo je, po starom običaju tajkunskih medija - laž i zloupotreba - napisala je Brnabić i dodala:

 

 

- Niti je ko čoveku uskratio pomoć, niti mu je pretio. Sve ono što pripisuju SNS-u su oni sami, od sebe kreću. Tako bi se oni obračunavali sa ljudima ukoliko bi se, kojim slučajem, domogli vlasti - svetili se, ukidali ljudima prava, trpali ih u logore (citat jednog njihovog novinara), ispitivali u koje vrtiće im idu deca i gde se oni leče, trpali u zatvore bez suđenja i sve ostalo o čemu javno pričaju svaki dan. Lako će ljudi odlučiti u kakvoj zemlji žele da žive - napisala je Brnabić na društvenoj mreži "Iks".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike