Miloš Jovanović priznao: Protesti nakon "Ribnikara" bili su zloupotreba tragedije, vlast nije kriva!

27.05.2024

07:29

0

Autor: 24sedam

Ja ne vidim kako je "Ribnikar" mogao da se spreči, ni MUP, ni BIA, ni ovaj, ni onaj, nisu mogli da spreče, rekao je Jovanović

Miloš Jovanović priznao: Protesti nakon "Ribnikara" bili su zloupotreba tragedije, vlast nije kriva!
Miloš Jovanović - Copyright Milos Tesic/ATAImages/

Lider novog DSS i lažni patriota Miloš Jovanović priznao je u "Utisku nedelje" da su protesti koje je opozicija organizovala posle majskih tragedija proše godine bili zaprovo zloupotreba tragedije.

- Sada ću vam reći zašto nisam bio na protestima "Srbija protiv nasilja" nakon "Ribnikara", a ćutao sam tih meseci kao zaliven. Mislio sam da je to nedolično, da jeste neka vrsta zloupotrebe tragedije ali sam ćutao kao zaliven! Ja ne vidim kako je "Ribnikar" mogao da se spreči, ni MUP, ni BIA, ni ovaj, ni onaj, nisu mogli da spreče. Ne možete da stavite učenike osnovne škole na posebne mere jer niko ni ne poima da je tako nešto moguće da se desi - rekao je Jovanović.

 

 

Podsetimo, nakon tragedije 6.maja prošle godine protesti pod parolom "Srbija protiv nasilja" počeli su da se održavaju 8.maja, ali su svakoko bili sve samo ne protesti protiv nasilja, jer je nasilja i nedoličnog ponašanja itekako bilo.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike