Oglasila se Irena Vujović: "Srbijom više ne upravljaju političke marionete već snažna država"

23.07.2021

19:26 >> 09:56

0

Autor: 24sedam

Dodala je da je besmisleno povezivati predsednika sa organizovanom kriminalnom bandom

Oglasila se Irena Vujović: "Srbijom više ne upravljaju političke marionete već snažna država"
RINA

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je da se svaka podla i maliciozna laž, pa makar ona dolazila i od teških kriminalaca protiv kojih se vodi istraga za najmonstruoznije zločine, koristi za napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i destabilizaciju države.

– Normalnim i pristojnim građanima je jasno da su beskrupulozne laži vođe ozloglašene kriminalne grupe koje su se pojavile u opozicionim medijima notorna neistina. Užasava to što tajkunski političari, po čijem nalogu se vodi najprljavija kampanja protiv predsednika Vučića i njegove porodice sedam dana u nedelji, u političkoj borbi vide saveznike i u teškim kriminalcima i ubicama.

Pročitajte još:

Ona je dodala da je besmisleno povezivati predsednika sa organizovanom kriminalnom bandom.

TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

– Da nije bilo odlučnosti države i predsednika Vučića, Belivuk i članovi njegove kriminalne grupe ne bi bili iza rešetaka, već na slobodi. Bilo kakvo dovođenje predsednika i njegove porodice u vezu sa organizovanom kriminalnom bandom, osim što je maliciozno i besmisleno, krajnje je opasno i nedopustivo.

Irena Vujović je istakla da kriminal nije jači od države.

Pročitajte još:

– Očekujem od pravosudnih organa da će savesno obaviti svoj posao. Kriminal nije jači od države, a Srbijom više ne upravljaju političke marionete već je dovoljno snažna da se obračuna sa svima koji su mučili i ubijali ljude, misleći da za to neće odgovarati – zaključila je ona.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti