Tajkunski medij ne odustaje od kaljanja Srbije! Celo izdanje u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima

22.05.2024

07:55

0

Nastavljaju po starom scenariju - naneti štetu Srbiji po svaku cenu

Tajkunski medij ne odustaje od kaljanja Srbije! Celo izdanje u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima
GS UN - Copyright Profimedia

Dok traje borba našeg rukovodstva na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Njujorku za očuvanje obraza i časti naše zemlje, tajkunski mediji se utrkuju ko će da nanese više štete. Tajkunski mediji nastavljaju po starom scenariju - naneti štetu Srbiji po svaku cenu! 

Za sada prednjači tajkunski list “Danas” koji je, kako izgleda, udarnički krenuo u kampanju etiketiranja srpskog naroda kao genocidnog, a sve u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima! 

Prvo, na naslovnoj strani pozvali su da se podrži inicijativa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji vodi lavovsku borbu u Njujorku. 

Printscreen
 

Reč je o inicijativi koja naravno nema nikakve šanse za uspeh, ali joj to i nije cilj. Smisao je da se takvom inicijativom da municija sarajevskim i drugim medijima koji će to odmah preneti, kako bi se deliegitimisao Vučić u Ujedinjenim nacijama dok se bori za čast i obraz našeg naroda i da se može provući rečenica "Ma šta ovde Vučić priča protiv genocida, Srbi ga zbog toga ne žele za predsednika"! 

Zatim je u istom tajkunskom listu osvanuo tekst o “diskriminaciji” Bošnjaka u Pazaru, jer je samo jedan navodno primljen na obuku za pripadnika vatrogasne jedinice, a čak i ako je istina, to se u svakoj državi događa i sankcioniše, ali Srbija ne diskriminiše narode nikada, za razliku od, recimo, Hrvatske gde je uslov za formiranje sadašnje vlade upravo bilo to da u vladi ne sme da bude Srba.

Printscreen
 

I treće, šlag na tortu, intervju sa preminulim autonomašem Živanom Berisavljevićem koji govori o “etnogenocidnoj politici Slobodana Miloševića”, a u cilju da se opet podvuče da su Srbi genocidni narod.

Dakle, cela novina u funkciji slabljenja naše države i davanja municije onima koji žele da nas upravo proglase za genocidni narod.

Printscreen
 

Upravo ovaj poslednji tekst, intervju, radio je Nedim Sejdinović, najbolji prijatelj Dinka Gruhonjića

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike