Savo Manojlović sa svog sajta sakrio Soroša! Krije ko ga sve finansira! (VIDEO)

20.05.2024

07:01

0

Pogledajte video i uverite se i sami

Savo Manojlović sa svog sajta sakrio Soroša! Krije ko ga sve finansira! (VIDEO)
Copyright R.Z./ATAImages

Prva saradnica Rokfelerovog plaćenika Save Manojlovića na društvenim mrežama objavljuje fotografije klanjanja u džamijama i izopačenih satanističkih rituala.

Marina Pavlić je američki đak i desna ruka Sava Manojlovića. Ona osim Kreni-Promeni, vodi i organizaciju Srbija u pokretu, koja novac dobija od fondacije za otvoreno društvo i preliva ga Savi Manojloviću.

Fondacija za otvoreno društvo je organizacija Džordža Soroša. Sajt Srbije u pokretu je ugašen ovih dana.

Pogledajte i uverite se i sami kako Savo Manojlović pokušava da sakrije da ga, osim Rokfelera, finansira i Soroš!

Podsetimo, nedavno je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je činjenica da Manojlović prima ogromne sume novca od Rokfeler fondacije koja je veoma bliska CIA.

- CIA i Rokfeler fondacija jesu bliske, a ta fondacija finansira Sava Manojlovića. Ja se zato zalažem da se donese zakon o stranim agentima. Kaže Sava Manojlović - meni je Rokfeler uplatio 60.000 dolara. Dobro, legitimno, ali moraš da kažeš i da navedeš da je uplatio Rokfeler da pobediš na izborima. Sve je u redu, ali da znamo da je to tako. Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe i nikome ništa bez razloga - poručio je Vulin.

Takođe, poslanica sa KiM Danijela Vujičić svojevremeno je govorila o direktoru "Kreni promeni" rekavši da Manojlovića premijer privremenih prištinskih institucija širokogrudo prihvata, dok patriharhu Porfiriju i drugim srpskim zvaničnicima zabranjuje ulazak na Kosmet.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike