SNS sa koalicionim partnerima predala GIK u Valjevu izbornu listu

28.04.2024

13:16

0

Drugi na listi kandidata za odbornike je član Socijalističke partije Srbije Đorđe Milanović, treća na listi je Zorica Jocić (SNS)...

SNS sa koalicionim partnerima predala GIK u Valjevu izbornu listu
Copyright Printskrin/facebook

Srpska napredna stranka (SMS) sa koalicionim partnerima predala je Gradskoj izbornoj komisiji u Valjevu izbornu listu, sa više od 1.000 potpisa građana, za lokalne izbore koji će biti održani 2. juna.

Prvo mesto na izbornoj listi "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra", na kojoj je 51 kandidat iz 10 političkih partija, zauzima aktuelni gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, predsednik valjevskih naprednjaka i kandidat za gradonačelnika.

Drugi na listi kandidata za odbornike je član Socijalističke partije Srbije Đorđe Milanović, treća na listi je Zorica Jocić (SNS), a četvrti je bivši gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović (SNS), prenose Kolubarske.

Socijalističku partiju Srbije na izbornoj listi "Aleksandar Vučić – Valjevo sutra", predstavlja šest kandidata, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda (PUPS), Zavetnici i Srpska radikalna stranka (SRS) imaju po dva kandidata, dok Zdrava Srbija (ZS), Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS), Narodna seljačka stranka (NSS) i Jedinstvena Srbija (JS) imaju po jednog kandidata za odbornika u Skupštini grada Valjeva.

SNS je predala listu i u Nišu.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike