Mali: Podrška građana za podizanje kvaliteta života i nastavak važnih projekata

27.04.2024

18:00

0

Mali je podsetio da je Beograd 2027. godine domaćin najveće svetske manifestacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027

Mali: Podrška građana za podizanje kvaliteta života i nastavak važnih projekata
Copyright Printscreen/Prva TV

Potpredsednik Glavnog odbora Siniša Mali izjavio je danas, posle potpisa podrške listi "Aleksandar Vučić - Zvezdara sutra", da od građana traže podršku za nastavak politike podizanja kvaliteta života i za nastavak realizacije važnih projekata.

"Danas smo Darija, Mihajlo i ja došli da podržimo politiku predsednika Vučića koju sprovodimo već 11 godina, a zasniva se na podizanju kvaliteta života, podizanju plata, penzija, ulaganju u velike infrastrukturne projekte, nove puteve, nove pruge, nove parkiće, nove škole, nove zdravstvene ustanove", rekao je Mali novinarima u opštinskom odboru SNS na Zvezdari.

Mali je podsetio da je Beograd 2027. godine domaćin najveće svetske manifestacije specijalizovane izložbe Ekspo 2027, navodeći da je to najveća razvojna šansa za grad i za svaku opštinu - najveća razvojna šansa do sada u istoriji.

"I to je samo deo programa Srbija 2027, koji podrazumeva ulaganje 17,8 milijardi evra u 323 projekta širom naše Srbije. Za realizaciju ovih projekata tražimo podršku i građana Zvezdare i građana Beograda. Podršku građana Srbije smo dobili. A ono što je meni posebno važno da napomenem, ne gradimo mi ni trotoare, ni parkove, ni ambulante, ni zdravstvene ustanove, ni škole, ni auto-puteve, ni brze pruge zbog samih tih investicija. Gradimo ih zbog ljudi. Za nas je najvažnije da razgovaramo s ljudima, da zajedno definišemo probleme, da pokažemo brigu prema njima", rekao je Mali.

Kako je dodao, mostovi koji se grade povezuju ljude, auto-putevi koji se grade  omogućavaju ljudima brže i bezbednije da od tačke A dođu do tačke B.

"Te škole obezbeđuju našim klincima bolje obrazovanje, bolju i sigurniju  budućnost. Zato smo tu, zato tražimo podršku građana Zvezdare, građana Beograda i od te politike koje sprovodimo do sada i koje ćemo sprovoditi ukoliko dobijemo, a siguran sam da ćemo dobiti podršku građana i Zvezdare i Beograda, nastavićemo da sprovodimo i dalje", poručio je Mali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike