Srpska lista apeluje na međunarodnu zajednicu da hitno reaguje na dokazani kriminal Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića!

22.04.2024 | 16:46

Aljbin Kurti pruža podršku kriminogenim licima koje predvodi zamenik njegovog ministra Nenada Rašića, Radoica Radomirović

Copyright TANJUG/ SRPSKA LISTA

Srpska lista pozvala je danas na odgovornost Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića, zatraživši da u odgovarajućem postupku on bude kažnjen za svoja nedela. Jedini legitimni politički predstavnici Srba u južnoj pokrajini traže od međunarodnih predstavnika da konačno reaguju na dokaze o nedelima Radomirovića, zahtevaju odgovore od nadležnih, kao i hapšenje svih izgrednika.

Saopštenje Srpske liste je reakcija na audio-snimak objavljen na društvenim mrežama, a na kome se jasno čuje kako Radomirović organizuje kriminalnu grupu za upad u stanove koji su izgrađeni sredstvima države Srbije i  koji su namenjeni samohranim majkama, višečlanim porodicama i raseljenim i socijalno ugroženim Srbima.  

Kabinet premijera tzv. Kosova
 

Kako navode u saopštenju Srpske liste, Aljbin Kurti, koji svakodnevno govori o vladavini prava svakoga dana pruža podršku kriminogenim licima koje predvodi zamenik njegovog ministra Nenada Rašića, Radoica Radomirović koji redovno podstrekava svoje pristalice na izvršenje teških krivičnih dela, što se u proteklom periodu moglo videti na brojnim video snimcima.

- Nakon snimaka u kojima se Radomirović pojavljuje kao trener za paljenje automobila i placeva, snimaka na kojima se vidi bludničenje i korišćenje narkotika u opštinskim prostorijama u neposrednoj blizini Kurtijevih specijalaca i policajaca ovo je kap koja je kod građana Leposavića prevršila meru i zahteva reakciju svih nadležnih institucija koje će jasno delovati prema Radoici Radomiroviću i njegovim kriminalnim grupama - navodi se u saopštenju Srpske liste. 

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam