Đurđev: Fantomski glasači u Novom Sadu priviđaju se istim onima kojima se priviđa nezavisna Vojvodina!

22.04.2024

11:45

0

Nemam sumnje u to da je Sadam Jovanović politički piroman koji bi voleo da ,,zapali" celu Vojvodinu

Đurđev: Fantomski glasači u Novom Sadu priviđaju se istim onima kojima se priviđa nezavisna Vojvodina!
Copyright Privatna arhiva

,,Tvrdnje o navodnih 30.000 fantomskih birača u Novom Sadu očigledno se priviđaju jedino ljudima poput Aleksandra Sadama Jovanovića, bivšeg funkcionera LSV kome ni Nenad Čanak nije bio dovoljno dosledan vojvođanski separatista pa je morao da osnuje svoju Akciju progresivne Vojvodine. To je samo jedan od oblika izražavanja nemoći pred voljom građana koji će mirno i demokratski još jednom dati poverenje vladajućoj koaliciji u Novom Sadu" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je postavio pitanje da li je pomenuti Jovanović uopšte kredibilna osoba da govori o bilo kakvim prevarama i prestupima.

Printscreen
 

 

,,Mediji su pisali o tome da je reč o čoveku koji je pretukao svoju bivšu ženu, inače ćerku Đorđa Balaševića, i da ima zabranu prilaska istoj. Takođe se pominjalo da je u prisustvu dece zapalio skejt park na Limanu. Da li je to tačno ili ne ostavljam nadležnim institucijama i građanima da provere, ali nemam sumnje u to da je Sadam Jovanović politički piroman koji bi voleo da ,,zapali" celu Vojvodinu i uvede je u nekakav bliskoistočni scenario, u skladu sa svojim nadimkom, samo da bi ispunio svoj nedosanjani politički san o nezavisnoj Vojvodini" - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige rekao je da je pomenuti Jovanović bio predsednik Skupštine Grada Novog Sada pre 2012. godine i da su njegov lik i delo slika i prilika šta čeka Novi Sad ukoliko se takvi vrate na vlast.

,,Njih ne zanima razvoj grada, izgradnja infrastrukture, novi projekti, privlačenje stranih investicija. Njih jedino zanima nezavisna Vojvodina, ali se to na njihovu žalost nikada neće desiti jer se u Vojvodini kao delu Srbije lepo osećaju i Srbi i Mađari i Slovaci i svi ostali" - zaključio je Đurđev.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike