Vučić: Napravljen dobar posao uspostavljanjem avio-linije Beograd - Mostar

15.04.2024

17:43

0

On je rekao da večeras ide na Radobolje i ocenio da će to biti dobro veče

Vučić: Napravljen dobar posao uspostavljanjem avio-linije Beograd - Mostar
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Video

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, posledolaska u Mostar prvim letom Er Srbije iz Beograda, da veruje da će i sa porodicom lično da koristi novu liniju koja je uspostavljena danas posle 33 godine i da suBeograd i Mostar napravili dobar posao njenim uspostavljanjem.

Dodao je da se raduje i predstojećim sastanicima u Mostaru.

- Mnogo toga bih želeo da vidim, mnogo toga novog da saznam i da naučim i uveren sam da ste napravili dobar posao. Hvala danas na divnom dočeku i mi ćemo to da uzvratimo. Radujem se suretima sa drugim našim partnerima i sa premijerom (Andrej) Plenkovićem. Mene čeka i naš najvažniji partner u prethodnim godinama Miroslav Lajčak. Mogu da mislim kako se on meni raduje, ma koliko i ja njemu. To vam na isto dođe. Ono što sam ja u stanju da kažem, to drugi nisu i neće. Govorim ono što mislim, i znam da on to isto misli. Mi se jedan drugom osmehnemo. Šta mislimo u sebi druga je stvar - rekao je Vučić na konferenciji za novinare na mostarskom aerodromu.

Tanjug/Video
 

 

On je rekao da večeras ide na Radobolje i ocenio da će to biti dobro veče.

- Sutra ću ako bude pristojno vreme da odem do Bileće, tamo su imali nekih problema, da pomognemo narodu. Onda se vraćam ovde na Sajam privrede u Mostaru. Hvala svima na dočeku - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike