Vučić o novim napadima na Srbiju: Svugde izašli istovetni tekstovi o "rafalima"!

15.04.2024

08:50

0

Predsednik je pomenuo kako nije dobio pojašnjenje zašto se sve žuri i na primer ne čeka 30. godišnjica kada je reč o rezoluciji o Srebrenici

Vučić o novim napadima na Srbiju: Svugde izašli istovetni tekstovi o "rafalima"!
Aleksandar Vučić - Copyright F.S./ATAImages

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je jutros gostujući na RTS sramne tekstove koji su se pojavili u medijima u regionu, kao i napade na njega i nšsu zemlju.

- Ako mislite da nije sve u vezi sa tzv. Kosovom, pogledajte samo sve novine danas u regionu. Jeste li primetili nešto čudno? Suština je u tome da su svugde izašli istovetni tekstovi o "rafalima". To vam je ta ista organizacija, slični vlasnici, ali dominatan uticaj spolja. Reč je o tome kako "Srbija krši pravila nabavkom 'rafala'"... Treba reći da nijedan takav tekst nije izašao kada je Hrvatska nabavila nekoliko komada polovnih "rafala". Niko nije rekao da je to kršenje stabilnosti i nešto loše, ali kada Srbija kao jedina neutralna zemlja želi da pokaže da je tvrd orah i da nikoga nismo napali, baš ih briga. Što manje istine, to više ovakvih floskula i napada - rekao je Vučić, gostujuci u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

Predsednik je pomenuo kako nije dobio pojašnjenje zašto se sve žuri i na primer ne čeka 30. godišnjica kada je reč o rezoluciji o Srebrenici, te da su im jedini aduti kako je Šešeljev potrčko i da je nosao snajper.

- Prvo lažete, i briga vas što lažete. Laž je postala sastavni deo vas i svega što predstavljate. Ali niste u stanju da mi odgovorite - rekao je on.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike