Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu (FOTO)

10.04.2024

22:24

0

Borko Stefanović i Pavle Grbović sutra imaju sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura

Otišli u Nemačku po instrukcije! Opozicionari se sastaju sa nemačkim političarima i obaveštajcima pred izbore u Beogradu (FOTO)
Opozicionari u Berlinu - Copyright 24sedam

Zamenik predsednika Đilasove Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović i vođa Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, zajedno sa još jednim predstavnikom opozicije, otišli su u Nemačku po instrukcije povodom predstojećih izbora u Beogradu. Njihov avion sleteo je oko 19.50 časova na Berlinski aerodrom i oni su se, posle pasoške kontrole, odvojenim taksi vozilima uputili u hotele u kojima su im prethodno rezervisane sobe.

Kako 24sedam ekskluzivno saznaje, ova crna trojka tajkunske nasilničke opozicije sutra ima sastanak sa jednim nemačkim ministrom kao i predstavnicima obaveštajnih struktura ove zemlje od kojih će dobiti uputstva za delovanje na izborima koji predstoje u srpskoj prestonici.

24sedam
 

Formalno, razlog za njihov odlazak u Berlin je prisustvovanje sednici Odbora za evropska pitanja nemačkog Bundestaga, ali to je samo maska za sastanak sa strukturama koje već duže vreme pokušavaju da organizuju obojenu revoluciju u našoj zemlji.

24sedam
 

Kako 24sedam saznaje, Stefanović i Grbović će se posle Nemačke zaputiti u Švajcarsku. Oni će se u Cirihu takođe sastati sa predstavnicima obaveštajnih službi gde će dobiti dodatne instrukcije.

24sedam
 

Švajcarska je odabrana kao "neutralna" zemlja kako se ne bi privlačila pažnja, ali upravo će tu biti održan glavni sastanak zbog koga su opozicionari i krenuli na put. Cirih, koji se nalazi u nemačkom delu ove planinske zemlje, je idealna lokacija s obzirom da nemačka obaveštajna služba već decenijama koristi ovaj grad za slične sastanke.

Po instrukcije idu kod onih koji su tri puta napadali Srbiju

- Dobri odnosi sa Nemačkom su od ključnog značaja za unapređenje životnog standarda naših građana - rekao je Stefanović u izjavi za jedan tajkunski medij pre odlaska u zemlju koja je Srbiju samo u prošlom veku tri puta napala - 1914, 1941. i 1999. godine.

24sedam
 

Dok su u Prvom svetskom ratu počinili velike zločine nad našim narodom, to je bio samo uvod u najveće stradanje Srba koje će se odigrati u drugom svetskom ratu kada su upravo Nemci i njihovi saradnici ubili dva miliona Srba! Samo pola veka kasnije Nemačka je bila jedan od predvodnika razbijanja Jugoslavije, a zatim i direktni agresor na našu zemlju 1999. godine. 

24sedam
 

Prvi rafal nemačkih vojnika posle Drugog svetskog rata u našoj zemlji ubio je dva Srbina u centru Prizrena - Slavka Veselinovića i Žarka Andrijevića koji su bežali pred hordama terorističke tzv. OVK. Nemački vojnici su u njih sasuli čak 220 hitaca!

Pa ipak, nasilnička opozicija nam sada tvrdi da su Nemci naši "veliki prijatelji" i u Nemačku idu po instrukcije kako da ruše ustavni poredak naše zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike